Det mørke arbeidslivet

Det mørke arbeidslivet - Torgny Hasås, Brede Edvardsen, Steinar Rindhølen, Jan-Erik Støstad, Vilde Fastvold Thorbjørnsen, Anne Mette Ødegård | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torgny Hasås, Brede Edvardsen, Steinar Rindhølen, Jan-Erik Støstad, Vilde Fastvold Thorbjørnsen, Anne Mette Ødegård
DIMENSJON
5,56 MB
FILNAVN
Det mørke arbeidslivet.pdf
ISBN
4832884715766

BESKRIVELSE

Menneskehandel, sosial dumping og arbeidslivskriminalitet rammer hardt. Det handler om at noen beriker seg grovt på andre menneskers svært sårbare situasjon. Det undergraver også seriøse bedrifter og arbeidsplasser og tærer på fundamentet for norsk samarbeid og rettferdig konkurranse. Vi, som alltid har bygd på tilliten til hverandre, blir påtvunget tvil, skepsis, frykt og redsel. Denne boka viser i all sin gru hvordan enkeltmennesker og grupper av arbeidstakere blir utnyttet i slaveliknende tilstander, og hvordan arbeidsmiljøkriminaliteten blir satt i system. Gjennom ekte saker, intervjuer, fakta og politikk viser forfatterne at det likevel er mulig å bekjempe det mørkeste arbeidslivet.

Publisert 17.08.2017. Adm dir Anne-Cecilie Kaltenborn i NHO Service (t.v.) og adm dir Jon Sandnes i Byggenæringens Landsforening tok del i panelet som diskuterte hvordan å bekjempe arbeidslivskriminalitet (Foto: Bjørn Ove Fjellandsbø) ... Det arbeidsgiverforeningen Virke regner som laveste hvite timesbetaling for rengjøringstjenester, er 500 kroner.

Ikke noe som angår deg sier... Dette med PwCs rolle er dokumentert av Frifagbevegelse-journalisten Torgny Hasås i flere artikler i Frifagbevegelse, og i boken Det mørke arbeidslivet (2017). Hans kilder er NNNs allmenngjøringsbegjæring av tariffavtalen. Kjøp Det mørke arbeidslivet fra Norske serier Menneskehandel, sosial dumping og arbeidslivskriminalitet rammer hardt.

RELATERTE BØKER