Syklamist på ville veier

Syklamist på ville veier - Jan G. Gundersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan G. Gundersen
DIMENSJON
9,73 MB
FILNAVN
Syklamist på ville veier.pdf
ISBN
3926577012988

BESKRIVELSE

En erfaren jobbsykler og landeveisrytter, med flere av de store klassikerne på merittlista, deler av sine erfaringer fra landeveien. De er skildret i lune og lekne vendinger, og ofte med overraskende poenger. Samlingen inneholder også mer tankevekkende dikt, med god spennvidde. Jan Gunnar Gundersen er født i Porsgrunn i 1942 og har vært bosatt i Stavanger siden 1969. Han er utdannet kjemiingeniør, har vært næringsmiddelforsker, offshorearbeider og yrkeshygieniker. Han har skrevet noen artikler i organisasjons- og fagtidsskrifter, mens interessen for dikt har kommet med årene.

Strayed gikk ikke på tur for å gi oss noe å le av. Etter at moren døde noen år tidligere, gikk det meste galt i Strayeds liv. - Jeg mener Bring er på ville veier med dette, det sier partileder Bjørnar Moxnes i Rødt til ABC Nyheter. 2 km vei skal bygges: Nye oppdrag i Førdepakken lyses ut Ny kontrakt: Trøndelag skal legge asfalt for rundt 25 mill på fylkesveiene Ap sikrer stortingsflertall for utbygging av E18 fra Lysaker til Ramstadsletta Fylkesmann på «ville veier ...

Han er gift, har tre døtre og fire barnebarn. Han har sluttet som barnepsykiater ved Bup Indre Salten, og er nå pensjonist og student.UKAS SPALTIST.

RELATERTE BØKER