Kanskje aldri

Kanskje aldri - J. A. Redmerski | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J. A. Redmerski
DIMENSJON
7,15 MB
FILNAVN
Kanskje aldri.pdf
ISBN
7343324821835

BESKRIVELSE

Tjue år gamle Camryn Bennett ønsker å få mer ut av livet enn bare å følge de samme rutinene hver dag. Hun har planer om å flytte sammen med sin bestevenn og starte i en ny jobb, men etter en marerittaktig kveld på byen bestemmer Camryn seg for å flykte fra det eneste livet hun noensinne har kjent. Hun hopper på en Greyhound-buss uten å vite hvor hun skal hen, det eneste målet hun har er å finne seg selv. Det hun finner, er Andrew Parrish. Andrew er en spennende og impulsiv fyr, og det viser seg at han på mange måter er nøkkelen som skal til for å åpne Camryns forsvarsverk. Med ham lærer Camryn å leve livet igjen, og sammen finner de styrken og motet til å ta tak i problemene sine. Andrew lokker fram bortgjemte følelser hos Camryn, og snart opplever hun kjærlighet og begjær som hun ikke trodde var mulig. Men Andrew bærer på en mørk hemmelighet som enten kan forene eller ødelegge dem.

Videre forteller han at status i saken er den samme som onsdag morgen. Dette bilmerket har du kanskje aldri hørt om. Matra Simca Bagheera var en vakker bil, uansett hvilken vinkel man så den fra.

Foto: Liv Jorunn Nyhagen. Kommuneoverlegen trur det siste koronatilfellet i Volda har blitt smitta for så lenge sidan at ein kanskje aldri kjem til å finne smittekjelda.

RELATERTE BØKER