Jeg kommer snart

Jeg kommer snart - Selma Lønning Aarø | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Selma Lønning Aarø
DIMENSJON
4,22 MB
FILNAVN
Jeg kommer snart.pdf
ISBN
5604988870901

BESKRIVELSE

Julie har faket orgasmer helt siden hun debuterte seksuelt, men en dag går hun lei - lei av å late som. Hun låser seg inne på soverommet med proviant, babyolje og Mr. Rabbit - en vibrator med 30 dagers orgasmegaranti fra Kondomeriet. Mens hun ligger der, begynner hun å tenke over sin seksuelle historie: kjærester, tilfeldige forbindelser og ikke minst mannen hun giftet seg med.Sistnevnte surrer utenfor døren sammen med tre barn og en seksuelt velfungerende au pair fra Ukraina, og alle lurer de på hvorfor Julie ikke «kommer snart».Jeg kommer snart er en mørk komedie om samfunnets forventninger til kvinnen - og kvinnens forventninger til seg selv. Selma Lønning Aarø skriver smart og vittig om seksualitet, identitet og medienes fremstilling av hva som er «normalt».

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris På «Jeg kommer snart igjen» synger Stavanger-mannen Hansen så godt han kan på østlandsk, ruller på r-ene og det hele.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris På «Jeg kommer snart igjen» synger Stavanger-mannen Hansen så godt han kan på østlandsk, ruller på r-ene og det hele. - Det var Jan Høyland som sa jeg måtte gjøre det, så jeg tenkte ... Jeg kommer snart setter ting på spissen og utgjør en kritikk av det moderne kropps- og sexfikserte prestasjonssamfunnet der normalitet eller perfeksjon er målet.

RELATERTE BØKER