Hundre måter å tenke på

Hundre måter å tenke på - Tove Jonstoij, Åsa Tolgraven | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Jonstoij, Åsa Tolgraven
DIMENSJON
5,5 MB
FILNAVN
Hundre måter å tenke på.pdf
ISBN
8687995001677

BESKRIVELSE

Dette er boka for deg som vil lære mer om Reggio Emilia-filosofien. Boka er skrevet for barnehagelærere og lærere, men er like aktuell for foreldre.Hvert år reiser hundrevis av politikere, pedagoger, skoleledere og forskere til den lille byen Reggio Emilia i Italia for å lære om hvordan de her har bygd opp den kommunale barnehagen. Ifølge Reggio Emilia-filosofien er alle barn idérike og fantasifulle. Lærere og barnehagelærere må derfor vurdere sitt læringssyn og sitt syn på barn og stille seg spørsmål av typen: Tar vi de ressurssterke, kompetente barna på alvor? Lytter vi til deres tanker og teorier? Lar vi dem bevege oss?Hundre måter å tenke på bygger på en svensk bok. I den norske utgaven har vi tatt inn et kapittel om inntrykkene til norske barnehageansatte som har besøkt barnehager i Reggio Emilia. Boka har også et kapittel om Reggio-arbeid i Norge.

Boka er skrevet for førskolelærere og lærere, men er like aktuell for foreldre. Hvert år reiser hundrevis av politikere, pedagoger, skoleledere og forskere til den lille byen Reggio Emilia i Italia for å lære om hvordan de her har bygd opp den kommunale barnehagen. "Hundre hender, hundre tanker, hundre måter å tenke på, leke på, å snakke på Hundre - alltid hundre " (Loris Malaguzzi) materialrikdom Barn har en iboende trang til å uttrykke seg, og deres læringsprosesser foregår på uendelig mange måter.

... Hvis du har tenkt å satse på blogging og ønsker å skape inntekter med denne, må du først registrere et domene.

RELATERTE BØKER