Bildet av Rebecca Winter

Bildet av Rebecca Winter - Anna Quindlen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Quindlen
DIMENSJON
6,18 MB
FILNAVN
Bildet av Rebecca Winter.pdf
ISBN
4281878886861

BESKRIVELSE

Møt Rebecca Winter. Tidligere en av New Yorks mest fremtredende fotografer. Nå er sukssessen svinnende og Rebecca ser seg nødt til å forlate luksuslivet på Manhatten. Hun flytter motvillig til et sted midt ute i ødemarken. Der innser hun at det hun tidligere har sett gjennom kameralinsen ikke har fanget alt det som livet har å tilby. Vakkert skrevet og kløktig observert: Bildet av Rebecca Winter er en dypt rørende og morsom historie om det å finne tilbake til kjærligheten i sitt voksne liv.

Hun flytter motvillig til et sted midt ute i ødemarken. Der innser hun at det hun tidligere har sett gjennom kameralinsen ikke har... Kjøp 'Bildet av Rebecca Winter, roman' av Anna Quindlen fra Norges raskeste nettbokhandel.

Nå er sukssessen svinnende og Rebecca ser seg nødt til å forlate luksuslivet på Manhatten. Hun flytter motvillig til et sted midt ute i ødemarken. "Bildet av Rebecca Winter" handler om Rebecca Winter, en vellykket fotograf som bor i New York.

RELATERTE BØKER