Vinterveien

Vinterveien - Annikki Øvergård | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annikki Øvergård
DIMENSJON
4,69 MB
FILNAVN
Vinterveien.pdf
ISBN
8340154109355

BESKRIVELSE

Hennes skjebne er beseglet av et løfteAnna reiste seg fort fra stolen. Hjertet hamret i brystet. Det var ikke vanskelig å forstå hvem som hadde fått lovens håndhevere til å oppsøke dem. Og det lovet ikke godt.Anna føler ansvaret for broren Heine og bestefaren tynge. Uten morens enkepensjon må de finne annen inntekt, og Anna tar på seg å bli med Jo-Persa på lasskjøring. På den første turen til Sverige møter hun svenske Carl-Emil, som vekker følelser i henne. Men kan hun ha noen fremtid med en svensk lasskjører? Sledeturene til Sverige skal vise seg å bli langt mer dramatiske enn hun hadde sett for seg.Bergstaden på begynnelsen av 1900-tallet.

Verdensarvområdene ligger i kommunene Røros, Holtålen, Os og Engerdal. Kart og flyfoto over Vinterveien, 1712 Grålum fra 1881 Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.no til andre enn rent personlige formål tillates ikke uten eksplisitt, skriftlig tillatelse fra FINN.no. Kjøp 'Vinterveien' av Annikki Øvergård fra Norges raskeste nettbokhandel.

Veien går ut fra Enebakkveien i Skulleruddumpa, og går til Dal/Brenna.Den følger et bekkefar som ble brukt som vintervei inn til Oslo allerede i middelalderen, derav navnet. Finn synonymer til vise vinterveien og andre relaterte ord. Gratis norsk synonymordbok på nett. I Vinterveien i Heggedal kommer ti moderne kvalitetshjem spesielt tilpasset den aktive familien.

RELATERTE BØKER