Smia

Smia - Annikki Øvergård | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annikki Øvergård
DIMENSJON
10,30 MB
FILNAVN
Smia.pdf
ISBN
9794085922882

BESKRIVELSE

Anna og Johan blir nødt til å flytte fra Smedbakken når onkelen går tilbake på løftet om at de skal ha bruket, og i stedet gir det til sønnen Joakim. Det er med vemod hun må ta farvel med barndomshjemmet. Det viser seg fort at Joakim ikke er fornøyd med bare å få gården. Han vil heller ikke la Anna få arbeide i smia, og tusker til seg smieredskapen som Anna fikk i bryllupsgave av broren. - Hva er du egentlig ute etter, Joakim? Er det viktig for deg å ødelegge for alle rundt deg? Hva har du imot oss? Han trakk på skuldrene. Hun forsøkte å styre sinnet. - Om du ikke vil la meg bruke smia, så skal jeg fjerne all redskapen. Men at utstyret er mitt, det kommer du ikke ifra. Forsøker du å si noe annet, eller forsøker å fjerne noe av det jeg eier, skal jeg snakke med faren din.

Senere ble det også satt opp verkstedbygning ved siden av smia. Smiegården ble et naturlig stoppested for bønder med lass til og fra byen.

Det er gode fiskemuligheter i Skulerudvann både fra land og med båt. Rett ved hytta er det utsettingsrampe som mot avgift kan benyttes for utsetting av egen båt fra henger. Smia Kragerø - aluminiumsarbeid, dreieservice, smie, bilhøggeri, metallbearbeiding, bilhøggerier, sveisere, bilopphuggeri, bilhoggere, berging, arbeidsdykker, ce ... RK-smia, Oslo, Norway.

RELATERTE BØKER