Offentlighetsloven i all enkelhet

Offentlighetsloven i all enkelhet - Else Marie Moe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Marie Moe
DIMENSJON
5,80 MB
FILNAVN
Offentlighetsloven i all enkelhet.pdf
ISBN
8674884590526

BESKRIVELSE

Offentlighetsloven handler om retten til innsyn i saksdokumenter i offentlig forvaltning. Denne retten er en viktig del av vårt demokratiske samfunn. I de tilfellene hvor innsyn vil skade mer enn det støtter demokratiske behov, er det gitt unntaksbestemmelser der forvaltningen må vurdere om innsyn skal gis eller ikke. Boken gir en god innføring i publikums rettigheter og forvaltningens plikter, hvordan vurdere innsyn og merinnsyn, samt hvordan forstå alle unntaksbestemmelsene. Denne boken vil være et hjelpemiddel i det daglige arbeidet med vurdering av dokumentinnsyn i virksomheter som er omfattet av offentlighetsloven.

Denne retten er en viktig del av vårt demokratiske samfunn. I de tilfellene hvor innsyn vil skade mer enn det støtter demokratiske behov, er det gitt unntaksbestemmelser der forvaltningen må vurdere om innsyn skal gis eller ikke. Offentlighetsloven i all enkelhet er et svært nyttig hjelpemiddel ved vurdering av dokumentinnsyn i virksomheter som er underlagt offentlighetsloven.

Grupper på 4 eller flere: 4000,- pr deltaker Prisen inkluderer: • Tilgang til nettkurs i 6 måneder. • Boken "Offentlighetsloven i all enkelhet - en håndbok for vurdering av dokumentinnsyn".

RELATERTE BØKER