Lydbilder

Lydbilder - Asbjørn Tiller, Gunnar Iversen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asbjørn Tiller, Gunnar Iversen
DIMENSJON
12,36 MB
FILNAVN
Lydbilder.pdf
ISBN
6531474543980

BESKRIVELSE

Vi har sterke tradisjoner med å analysere den visuelle siden ved film og fjernsyn, men studiene av lyd har vært mindre utviklet. «Lydbilder» er en introduksjon til lyd i film, fjernsyn og moderne kunst. Forfatterne gir først en generell innføring i lyd og teorier om lyd i mediene, og hvordan lyden fungerer i ulike sjangre og konkrete tekster. De diskuterer hva lyd er, hvilke funksjoner den har i ulike fortellinger, forholdet mellom lyd og bilde og den teknologiske utviklingen på lydområdet. Del to består av analyser av medietekster der vekten er lagt på lydens funksjon. Analysene konsentrerer seg om film (Oslo, 31. august og Alien-filmene), TV-serier (Mad Men og Boardwalk Empire), dokumentarserier (Madagascar og Kingdom of Plants) og om lyd i moderne kunst (f.eks. lydskulpturen Flyndre).

I tillegg har stereoanlegget en separat tonekontroll som gjør at du enkelt tilpasse forholdet mellom diskant og bass nøyaktig slik du vil ha ... Retro Musikkanlegg 7-i-1 er utstyrt med en equalizer for 5 ulike lydbilder. Her kan du velge mellom "Flat", "Rock", "Pop", "Jazz" og "Klassisk".

256 av disse er veteranbiler. Se hvordan det er i ditt distrikt her. Utdrag fra diktsamlingen Lysbilder, Cappelen Damm 2015.

RELATERTE BØKER