Lydbilder

Lydbilder - Asbjørn Tiller, Gunnar Iversen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asbjørn Tiller, Gunnar Iversen
DIMENSJON
8,66 MB
FILNAVN
Lydbilder.pdf
ISBN
7897818228747

BESKRIVELSE

Vi har sterke tradisjoner med å analysere den visuelle siden ved film og fjernsyn, men studiene av lyd har vært mindre utviklet. «Lydbilder» er en introduksjon til lyd i film, fjernsyn og moderne kunst. Forfatterne gir først en generell innføring i lyd og teorier om lyd i mediene, og hvordan lyden fungerer i ulike sjangre og konkrete tekster. De diskuterer hva lyd er, hvilke funksjoner den har i ulike fortellinger, forholdet mellom lyd og bilde og den teknologiske utviklingen på lydområdet. Del to består av analyser av medietekster der vekten er lagt på lydens funksjon. Analysene konsentrerer seg om film (Oslo, 31. august og Alien-filmene), TV-serier (Mad Men og Boardwalk Empire), dokumentarserier (Madagascar og Kingdom of Plants) og om lyd i moderne kunst (f.eks. lydskulpturen Flyndre).

november 1956. et passasjerfly styrtet på Hummelfjell sør for Røros.

Slik får du den rette klangen til hver låt. Norsk bruksanvisning medfølger! AUX IN og LINE OUT Mahogany har tette og jevne årringer samtidig som det er et relativt hardt treverk.

RELATERTE BØKER