Kantslag ; Minna mangler et øvingslokale ; Speil speil blink

Kantslag ; Minna mangler et øvingslokale ; Speil speil blink - Dorthe Nors | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dorthe Nors
DIMENSJON
3,34 MB
FILNAVN
Kantslag ; Minna mangler et øvingslokale ; Speil speil blink.pdf
ISBN
8568893034262

BESKRIVELSE

Danske Dorthe Nors regnes som en av skandinavisk litteraturs stigende stjerner. Etter at romanen Speil speil blink ble nominert til den prestisjetunge International Man Booker-prisen i 2016, har hun ikke minst fått et stort publikum i den engelskspråklige verden. Her er novellesamlingen Kantslag, kortromanen Minna mangler et øvingslokale og Speil speil blink samlet i én bok.

Det er faktisk tvilsomt om hun i det hele tatt kan lære seg å kjøre bil. Hun er eldre enn alle de andre som forsøker å ta lappen, og kjørelæreren hennes, Jytte, har så mye på hjertet at hun ikke har tid til å lære Sonja å gire. Kjøp Speil speil blink fra Norske serier I Speil speil blink møter vi Sonja.

Kantslag - Minna mangler et øvingslokale - Speil speil blink. Dorthe Nors.

RELATERTE BØKER