Hvor er skøyergutten Albert Åberg?

Hvor er skøyergutten Albert Åberg? - Gunilla Bergström | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunilla Bergström
DIMENSJON
4,41 MB
FILNAVN
Hvor er skøyergutten Albert Åberg?.pdf
ISBN
3237966164019

BESKRIVELSE

Passer for barn som skal begynne på skolen. Albert er stille og ordentlig og gjør alt han får beskjed om, men pappa ser at Albert tenker på noe. Og det gjør han, for han skal begynne på skolen og er veldig spent. Dette vil mange barn kjenne seg igjen i. En herlig fortelling om å gruglede seg til skolestart. Mange barn kjenner Albert Åberg. Den lille gutten med det store hodet og ikke så mye hår. Albert bor sammen med faren sin i en høyblokk på et sted som kan være hvor som helst i verden.Bøkene om Albert Åberg er blant de mest kjente og leste bøkene for små barn i Norge.

. Den første boken om Albert Åberg, God natt, Albert Åberg, ble utgitt i Sverige i 1972.Det finnes 26 bøker om Albert Åberg, og de er oversatt til 29 ulike språk. Mange barn kjenner Albert Åberg.

Vi har følgende formater tilgjengelige: CD | 9788282180450 Hvor er skøyergutten Albert Åberg ? (arabisk) Bergström, Gunilla. Veiledende pris.

RELATERTE BØKER