Elevens håndskrift

Elevens håndskrift - Greta Hekneby | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Greta Hekneby
DIMENSJON
11,26 MB
FILNAVN
Elevens håndskrift.pdf
ISBN
8765342227231

BESKRIVELSE

Lærere som har ansvar for barns skriftutvikling trenger god egenferdighet og solide kunnskaper. Det er også en fordel å ha noe innsikt i skrifthistorie og skriftopplæring i et historisk perspektiv.Denne boka gir en grundig innføring i barns skriftutvikling fram mot skolealder og gjennom hele skoleløpet. Boken tar blant annet for seg målene for skriftopplæring i læreplanene, skriftforberedende aktiviteter, bokstavinnlæring, motorikk og utvikling mot en personlig håndskrift. Et eget kapittel gir nyttig innsikt i skrifthistorie og gir bakgrunn for å kunne vurdere skriftopplæringen i lyst av de som har skjedd innenfor skrift over tid.Forfatteren ønsker å vise at barns skrift utvikler seg hele tiden, og at elevene må få veiledning og opplæring i skrift også etter småskoletrinnet.

Vår e-handel blir fylt hver dag med nye produkter, lanseringer og kolleksjoner innen sminke, ... Dagrun Skjelbred. Elevens tekst.

Et utgangspunkt for skriveopplĂŚring. 104610 GRMAT Elevens tekst 140101 v3.indd 3.

RELATERTE BØKER