Dette er Norge

Dette er Norge - Knut Olav Åmås | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Olav Åmås
DIMENSJON
6,85 MB
FILNAVN
Dette er Norge.pdf
ISBN
7760365738318

BESKRIVELSE

Knut Olav Åmås er en av Norges fineste og mest velformulerte kommentatorer. Ofte ser han fenomener i samfunn, politikk, kultur og medier som få andre skriver om - og tidvis oppdager han nye tendenser tidligere enn de fleste. Med stor kunnskap og klare, reflekterte holdninger har han fått mange lesere, særlig gjennom mer enn et tiår i Aftenpostens spalter. Hans tekster har ofte litterær verdi. Åmås slår ikke leserne i hodet med bastante meninger, men lar dem tenke med og tenke selv. Han er uforutsigbar og åpen av holdning. Likevel finnes det klare linjer og sammenhenger over tid, enten temaene er kunnskap og mentaliteter som preger samfunnet, utviklingstrekk i bygd og by i Norge, ytringsfrihet og politikk, journalistikk og medier - eller livet, rett og slett. Dette er Norge inneholder 100 av Knut Olav Åmås' mest leseverdige tilstandsrapporter, kritiske øyeblikksanalyser, tolkninger og forslag. Til sammen utgjør de et mangefasettert portrett av Norge i dag, av hvem vi er og ønsker å være.

Publisert 14.05.2020 Del Japanske Subaru har hatt noen tunge år her i Norge. Luksusvilla til salgs - og ja, dette er faktisk i Norge. For 59 millioner kroner kan villaen bli din.

I dag er det lavere fødselstall, og det er nettoinnvandringen som bidrar mest til befolkningsveksten. Dette er Norge presenterer statistikk fra en rekke områder og prøver å gi et overblikk over det norske samfunnet og utviklingen de siste årene. Statistisk sentralbyrå, august 2018 Geir Axelsen Administrerende direktør Dette er Norge 2018 er gratis og kan bestilles på e-post: [email protected] Dette er Norge 2019.

RELATERTE BØKER