Å ri en tiger

Å ri en tiger - Anne-May Nilsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-May Nilsen
DIMENSJON
11,24 MB
FILNAVN
Å ri en tiger.pdf
ISBN
2902890047738

BESKRIVELSE

Anne-May Nilsen er gründerkvinnen som skapte Det Åpne Teater i 1983 og ledet det fram til 1999. Her er Anne-Mays egen beretning om sitt forhold til scenekunsten og om livet i Amerika i atten år, der hun ble utdannet som skuespiller sammen med stjerneskuespillere i Actors Studio. Boken gir et innblikk i teaterkunstneres liv og hvordan de politiske strømningene hun var en del av i USA var med å forme synet på teaterverden da hun vendte tilbake til Norge. Boken gir også et innblikk i norsk teater i en tyveårs epoke. I Anne-Mays tid oppførte teatret 29 egne urpremierer. Det Åpne Teater ble ettertrykkelig satt på kartet, og ti år etter hennes avgang, er det i ferd med å få økt økonomisk status som Dramatikkens Hus. Les anmeldelse i Aftenposten 27. desember 2009: https://secure.kolofon.no/searchdetails.aspx?pid=2361&docid=70

Hvis tigeren var en hann kan det utløse en kamp om territoriet blant andre hanner, som forstyrrer deres muligheter til å finne en hunn og parre seg. Kjøp Å ri en tiger fra Bokklubber Anne-May Nilsen er gründerkvinnen som skapte Det Åpne Teater i 1983 og ledet det fram til 1999. Her er Anne-Mays egen beretning om sitt forhold til scenekunsten og om livet i Amerika i atten år, der hun ble utdannet som skuespiller sammen med stjerneskuespillere i Actors Studio. Tiger er et rovdyr i kattefamilien.

Skal man heise seg opp og ned, eller gnu seg frem og tilbake? Jeg har virkelig ikke peiling, og unngår så godt jeg kan å sitte øverst. Men jeg har så lyst til å få det til å vite att jeg gjør det bra. Uttrykket «kjepphest» kan også brukes om en fiks idé, noe en er veldig interessert i, en hobby eller et favorittema.

RELATERTE BØKER