Tro i praksis

Tro i praksis - Johan Lövgren | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Lövgren
DIMENSJON
12,35 MB
FILNAVN
Tro i praksis.pdf
ISBN
8153541020433

BESKRIVELSE

Boka gir et ærlig innblikk i ungdoms møte med tro, og bygger på samtaler med elever på tre kristne folkehøgskoler. Forfatter Johan Lövgren har i en årrekke vært prest og lærer i folkehøgskolen. Dette er derfor en praksisnær bok med mange eksempler fra hverdagen på en slik skole. Her blir begrepet trospraksis satt inn i en sammenheng med norsk ungdom i dag, og dette gir grunnlag for forståelse av hvordan trospraksis kan fungere for denne aldersgruppen. Tro i praksis henvender seg til alle som arbeider med ungdom over lengre tid, ikke bare i folkehøgskoler, men også andre internatskoler, leirsteder eller kontinuerlige tilbud i menigheten for ungdom. Boka er et verktøy til strategisk tenking for kirkelig arbeid med voksen ungdom, og er en del av prosjektet Ungdom, Kultur, Tro.

Framlegget presenteres i gruppe på samling på MHS forberede i gruppe en gudstjeneste som fremføres og ... tro i praksis og kunnskapsformidling i menighetens fellesskap. Tros-opplæring er et anliggende som hjem og menighet står sammen om.

Kirkens tros-opplæring skjer på mandat fra foreldre/foresatte og faddere som har ønsket dåp. Fra etableringen av den offentlige skolen i Norge på 1700-tallet og fram til siste del av 1900-tallet har Levende tro - kristen tro i praksis Living faith - Christian faith and praxis Innhold Dette emnet inngår i nettbasert årsstudium i trosopplæring.

RELATERTE BØKER