Syng tro!

Syng tro! - Sindre Eide, Estrid Hessellund | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sindre Eide, Estrid Hessellund
DIMENSJON
6,57 MB
FILNAVN
Syng tro!.pdf
ISBN
4105961300242

BESKRIVELSE

Syng tro! Salmeboken i konfirmasjonsundervisningen. Innføring av ny salmebok er en gyllen anledning til å fornye salmekunnskap og salmebruk både i kirken og samfunnet. Konfirmantene er en viktig målgruppe i denne sammenheng. Aktiv bruk av et bredt spekter av salmer gjennom hele konfirmasjonstiden vil være av stor verdi for konfirmantene også senere i livet. Dette heftet henvender seg til konfirmantlærere (prest, kateket, trosopplæringsmedarbeider, kirkemusiker, gruppeleder mfl.), og har som mål å gi pedagogisk hjelp til å ta i bruk salmeboken gjennom hele konfirmasjonstiden. I tillegg til dette veiledningsheftet vil det bli utarbeidet metodiske undervisningsopplegg til bruk på forskjellige typer samlinger i konfirmasjonstiden. Undervisningsoppleggene blir lagt ut til fri nedlastning og kopiering på www.norsksalmebok.no / Syng tro. Heftet er utgitt med støtte fra STØRST AV ALT - barn og unge i Den norske kirke. Dette har gjort det mulig å sende heftet gratis til alle menigheter i Den norske kirke. Flere hefter kan etterbestilles.

Programleder er Are Sende Osen. HD. Salmer er religiøse sanger som primært hører til i gudstjenester i synagoger og kirker.

Søk LAST NED SOM «Gi oss mer tro» Tekst Nedlastingsalternativer for publikasjoner ... SYNG MED GLEDE FOR JEHOVA Vi må ha tro (sang 119) Norsk Vi må ha tro (sang 119) sjj sang 119. Vis innholdsfortegnelse.

RELATERTE BØKER