Min fars tegnemaskin

Min fars tegnemaskin - Torgeir Rebolledo Pedersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torgeir Rebolledo Pedersen
DIMENSJON
10,51 MB
FILNAVN
Min fars tegnemaskin.pdf
ISBN
9616620074097

BESKRIVELSE

"Min fars tegnemaskin" er en dypt personlig diktsamling om en far og en sønn, om å bli til i en liten verden og finne seg selv igjen i en større. Samlingen er skrevet med ledighet og humor, diskret patos og forreven inderlighet.

Du er her: Hovedsiden; Bøker; Skjønnlitteratur; Lyrikk, dramatikk; Min fars tegnemaskin Kjøp Min fars tegnemaskin fra Tanum 'Min fars tegnemaskin' er en dypt personlig diktsamling om en far og en sønn, om å bli til i en liten verden og finne seg selv igjen i en større. Samlingen er skrevet med ledighet og humor, diskret patos og forreven inderlighet. Samlingen inneholder 38 dikt som handler om en far og en sønn.

07.23 Oppdatert 26.11.2019, ... Eskild er glad han møtte sin fars drapsmann. Min fars krig.

RELATERTE BØKER