Lille Gaselle er redd

Lille Gaselle er redd - Marion Billet | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marion Billet
DIMENSJON
6,86 MB
FILNAVN
Lille Gaselle er redd.pdf
ISBN
2580409602072

BESKRIVELSE

Serien Sterke følelser er en serie som tar opp temaet følelser og hvordan vi kan kjenne på følelser og snakke om dem. Serien skal hjelpe småbarn til å kunne uttrykke følelser verbalt. Lille gaselle og mammaen kappløper hjemover, men plutselig er Lille gaselle helt alene. Hun blir redd!

Når vennene lager bursdagsselskap blir han kjempeglad! DEN LILLE REDDE den lille redde er redd for mye aller mest redd er hun for de store tøffe den lille redde husker alt bråket de store tøffe laget for lenge siden den lille redde lever i fortida er stadig redd selv når de store tøffe sier: stol på oss ikke vær redd svarer den lille redde: men… Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker.

Serien skal hjelpe småbarn til å kunne uttrykke følelser verbalt. Lille gaselle og mammaen kappløper hjemover, men plutselig er Lille gaselle helt alene.

RELATERTE BØKER