Jeg lever, pappa

Jeg lever, pappa - Siri Marie Seim Sønstelie, Erik H. Sønstelie | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Marie Seim Sønstelie, Erik H. Sønstelie
DIMENSJON
5,64 MB
FILNAVN
Jeg lever, pappa.pdf
ISBN
4069784078046

BESKRIVELSE

Siri Marie Seim Sønstelie var på sin første AUF-leir på Utøya i juli 2011. Hun ble skutt mot - men overlevde. På land satt pappa Erik Sønstelie og forsøkte å sortere tanker, frykt, pårørende, presse og inntrykk. Sammen forteller de nå sin historie. Boken er en dokumentarisk fortelling om hva som skjedde under terrorangrepene mot Oslo og Utøya 22. juli 2011. Boken skildrer den unike historien til akkurat Siri og Erik, men den gir også et større bilde av terrorhandlingene som forandret Norge. Gjennom ulike kilder følger vi gjerningsmannens siste forberedelser og gjennomføringen av det verste angrepet på det norske samfunnet i fredstid. Styrken i fortellingen er imidlertid relasjonen mellom far og datter.

På land satt pappa Erik Sønstelie og forsøkte ... "Jeg lever, pappa - 22. juli - dagen som forandret oss" av Siri Marie Seim Sønstelie - Se omtaler, sitater og terningkast.

Siri Marie Seim Sønstelie; Erik H. Sønstelie.

RELATERTE BØKER