Hemmeligheten ved meditasjon

Hemmeligheten ved meditasjon - Davidji | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Davidji
DIMENSJON
4,88 MB
FILNAVN
Hemmeligheten ved meditasjon.pdf
ISBN
9958195700406

BESKRIVELSE

I tusener av år har vi mennesker forsøkt å komme inn i det stille rommet i vårt indre for å få kontakt med de dypere nivåene i oss selv. Meditasjonslærer davidji avmystifiserer veien til stillheten som befinner seg i mellomrommet mellom tankene våre, og tar deg med på en reise i din egen bevissthet.Enten du er nykommer eller har meditert i årevis, mediterer fast eller sporadisk, vil du kunne løfte meditasjonen din til et nytt nivå med innspill fra davidji, ledende lærer i vedisk visdom og ayurvedisk helseforståelse ved Deepak Chopras kjente senter for velvære i California.

Et sted for hjernen å hvile Vår pris 227,-. Ved et veiskille og usikker på retningen? Eller overveldet av valgmulighetene? Eller står du bom stille i frykt for å velge feil, med en fot i fortiden.. Hemmeligheten til den gyldne blomsten er en bok om meditasjon og kinesisk alkymi oversatt av Richard Wilhelm og kommentert av Carl Jung.Det er basert på en metafor at hver av oss ville bli tvunget til å våkne opp og åpne vår bevissthet mot Lyset. Ulike former for meditasjon har vært praktisert i tusener av år.

Taiji og qigong. Waysun Liao: Tai Chi Classics Hemmeligheten ved meditasjon.

RELATERTE BØKER