Håndverkertjenesteloven

Håndverkertjenesteloven Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,76 MB
FILNAVN
Håndverkertjenesteloven.pdf
ISBN
2417899024162

BESKRIVELSE

Fagbokforlaget utgir særtrykk av enkeltlover fra Norges Lover i samarbeid med Lovsamlingsfondet, Det juridiske fakultet, UiO og Lovdata. Særtrykkene inneholder både faglige og historiske noter og oppdateres fortløpende ved lovendringer. De faglige notene er utarbeidet av jurister som er eksperter på det aktuelle fagområdet og helt nødvendige for den som skal orientere seg i lovverket. De faglige notene er rettighetsbelagte og ligger ikke gratis på Lovdata, slik de historiske notene gjør. Særtrykkene er også tilgjengelig som abonnement. For mer informasjon, se fagbokforlaget.no/saertrykk

Det vil si at den gjelder i avtaleforhold der den ene part handler som ledd i næringsvirksomhet, mens den andre er en fysisk person og ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, dvs. privatperson..

Håndverkertjenesteloven § 1 og 2 Alminnelig virkeområde. § 4.

RELATERTE BØKER