Faller fritt som i en drøm

Faller fritt som i en drøm - Leif G.W. Persson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif G.W. Persson
DIMENSJON
4,59 MB
FILNAVN
Faller fritt som i en drøm.pdf
ISBN
1784278451240

BESKRIVELSE

Rikskriminalens sjef Lars Martin Johansson nærmer seg pensjonsalder og Palme-mordet må oppklares. I all hemmelighet innkaller han landets skarpeste etterforskere og oppretter en uformell Palme-gruppe. Sammen begynner de å se på verdens mest omfattende politiutredning med friske øyne. Christer Pettersson drepte ikke Olof Palme, slår de fast. Men hvem gjorde? Og om de finner morderen, er det mulig å offentliggjøre sannheten?

Även om somt är fakta och somt är rena påhitt tillhör Perssons förslag till lösning de mera plausibla bland alla fantasifostren hos polis och allmänhet. Faller fritt som i en dröm (2007) är den sjätte romanen om Lars Martin Johansson och den avslutande delen i trilogin som inleddes med de enorma framgångarna Mellan sommarens längtan och vinterns köld (2002) och En annan tid, ett annat liv (2003). Faller fritt som i en drøm er den siste og frittstående boken i trilogien som startet med salgssuksessene Mellom sommerens lengsel og vinterens kulde og En annen tid, et annet liv. Leif GW Persson har opp gjennom årene mottatt en rekke priser for sitt fremragende forfatterskap. Faller fritt som i en dröm (2007) är den sjätte romanen om Lars Martin Johansson och den avslutande delen i trilogin som inleddes med de enorma framgångarna Mellan sommarens längtan och vinterns köld (2002) och En annan tid, ett annat liv (2003).

Romanen ingår i en trilogi där detta är den tredje delen efter Perssons tidigare kriminalromaner Mellan sommarens längtan och vinterns köld och En annan tid, ett annat liv.I intrigen ingår välkända poliser från Perssons tidigare böcker. Pris: 59 kr. Pocket, 2008.

RELATERTE BØKER