Et hjerte vårt våpen

Et hjerte vårt våpen - Anbjørg Pauline Oldervik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anbjørg Pauline Oldervik
DIMENSJON
10,39 MB
FILNAVN
Et hjerte vårt våpen.pdf
ISBN
3701687353032

BESKRIVELSE

I denne samlingen utdyper forfatteren de store, eksistensielle spørsmål som har vært ledetråden gjennom hele hennes forfatterskap.

Snart kommer trekronene langs grusveien til å bli et rosa blomsterbrus, det er rett før nå. Så står vi igjen samlet foran sykehuset vårt i Herman Døhlens vei 1, i forbannelse og trass over at vi aldri blir tatt på alvor av et helseforetak som har spilt fallitt på alle områder. Dette er det pulserende hjerte og kanskje den viktigste byggeklossen i vårt samfunn ut mot havet.

- Nakenhet er ofte seksualisert i vårt samfunn ... - Kroppen har blitt deres våpen i ... et kall til vÅpen Torah lesing: VA`ETCHAN (Devarim) 5.Mosebok 3,23-7,11 For Jeg spenner Juda som en bue, og Jeg legger Efraim på den, Jeg egger dine sønner, Sion, opp mot dine sønner, Grekenland, og Jeg gjør deg lik den mektiges sverd. Det tror jeg gir en velsignelse, for oss begge.

RELATERTE BØKER