Dette vet vi om

Dette vet vi om En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,3 MB
FILNAVN
Dette vet vi om.pdf
ISBN
7872857418657

BESKRIVELSE

Nå kan du kjøpe alle titlene i serien, i to pakker, til svært fordelaktig pris. Dette vet vi om ... Skolen er en serie som tar opp aktuelle problemstillinger som skoler støter på i arbeidet med å utvikle gode læringsmiljøer for elevene. Heftene er forskningsbaserte og viser til tiltak som har dokumentert effekt skrevet av de fremste skandinaviske forskere innenfor hvert område et viktig verktøy for alle lærere og skoleledere Serien selges i to samlepakker. Pakke 1 inneholder de 10 første heftene. Under kan du lese mer om hvert enkelt hefte. Anerkjennelse, ros og regler i klasserommet 2012 Klasseledelse 2012 Motivasjon og mestring 2012 Pedagogisk analyse 2012 Skoleledelse 2012 Utviklingsarbeid og endringsprosesser 2012 Vurderingspraksis 2012 Å skape gode relasjoner i skolen 2012 Inkludering 2014 Bruk av kartleggingsresultater i skolen 2016 Seriens redaktører er Thomas Nordahl (Senter for praksisrettet utdanningsforskning, Høgskolen i Hedmark) og Ole Hansen (Laboratorium for forskningsbaseret skoleudvikling og pædagogisk praksis, Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet).

Dette er Gjerts nye kjærlighet Dette vet vi om de korona-døde i Norge Magnus Blaker. 17.04.2020.

Skolen er en serie på 14 hefter som tar opp aktuelle problemstillinger som skoler støter på i arbeidet med å utvikle et godt læringsmiljø for elevene. Heftene er forskningsbaserte og viser til tiltak som har dokumentert effekt skrevet av de fremste skandinaviske forskere innenfor hvert område et viktig verktøy for alle lærere og skoleledere Dette vet vi om Skolen er en serie som tar opp aktuelle problemstillinger som skoler støter på i arbeidet med å utvikle gode læringsmiljøer for elevene.

RELATERTE BØKER