Dagen vi møttes

Dagen vi møttes - Lisa Jewell | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisa Jewell
DIMENSJON
4,19 MB
FILNAVN
Dagen vi møttes.pdf
ISBN
1001922034445

BESKRIVELSE

Fra forfatteren av bestselgeren Barndomshjemmet. På et hospice utenfor London ligger en døende mann. Venninnen hans, Maggie, sitter hos ham hver eneste dag. En dag forteller han at han har tre barn som han aldri har møtt, men som han ville gjort alt for å treffe. Maggie bestemmer seg for å hjelpe ham, og dette er starten på omveltende forandringer for tre søsken som alltid har følt at noe manglet i deres egne familier.«Overbevisende, human, hjerteskjærende ... Jeg kunne ikke legge den fra meg.» JoJo Moyes «Jewell på sitt absolutt beste.» Independent (London) «En energisk roman om identitet, kjærlighet og død.» Woman & Home «En følelsesladd og intelligent bok, så god at jeg praktisk talt inhalerte den.» Daily Mail «Herlige observasjoner.» Heat

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202512996 Om Dagen vi møttes. Fra forfatteren av bestselgeren Barndomshjemmet På et hospice utenfor London ligger en døende mann.

Debattinnlegg sendes til [email protected] Stoff til personaliaseksjonen sendes til [email protected]

RELATERTE BØKER