Pilegrimsreisen

Pilegrimsreisen - Paulo Coelho | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paulo Coelho
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
Pilegrimsreisen.pdf
ISBN
4905310326940

BESKRIVELSE

I denne originale og tankevekkende boken følger vi forfatteren på vandringen langs den legendariske pilegrimsleden til Santiago de Compostela - på søken etter eldgammel innsikt. Reisen endrer forfatterens liv for alltid. Pilegrimsreisen er Paulo Coelhos første bok, skrevet før verdenssuksessen Alkymisten, og den inntar en helt spesiell plass i Coelhos forfatterskap fordi den bærer i seg helheten i hans filosofi og dybden i hans søken.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Pilegrimsreisen av Paulo Coelho (ISBN 9788280874603) hos Adlibris.com.

Alle voksne muslimer, menn og kvinner, er påbudt å gjøre hajj (reise på pilegrimsreise til Mekka) minst en gang i livet. En pilegrim er en person som av religiøse grunner reiser til et sted som i vedkommende religion blir ansett for hellig. Motivasjonen kan være takknemlighet kombinert med et løfte om å tilbe en guddom eller helgen der, eller et ønske om å få del i stedets spesielle velsignelse.

RELATERTE BØKER