Operasjon Snøhvit

Operasjon Snøhvit - Eirik Wekre | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik Wekre
DIMENSJON
9,7 MB
FILNAVN
Operasjon Snøhvit.pdf
ISBN
6624530250480

BESKRIVELSE

Nyttårsrakettene går til værs i Oslo like før midnatt, men på slaget tolv går strømmen over hele hovedstaden. Det er umulig å nå hverandre via mobiltelefon, og folk får ikke tak i drosje for å komme seg hjem. I dette kaoset gjør sikkerhetssjefen i Norges Bank noen oppsiktsvekkende tastetrykk, og så forsvinner han sporløst. Sammen med to tredjedeler av hele det norske oljefondet. Nasjonen står nå overfor sin største krise siden andre verdenskrig, og hvis offentligheten får vite om saken, vil børsen rase og det vil få store konsekvenser for verdensøkonomien. Nå må Politiets sikkerhetstjeneste og militær etterretning handle raskt før noen finner ut hva som har skjedd. Hvem er det som egentlig står bak? Kan det være russerne, eller amerikanerne? Det er Hege Tønnesen i PST som får i oppgave å løse denne vanskelige krisen. Og i tillegg til at hun må kjempe mot en uidentifisert ytre fiende, sliter hun også med å nøste opp i intriger i egen stab.

Prøv Storytel Operasjon Snøhvit. 3.86 850 5 Forfatter: Eirik Wekre Innleser: Anne Ryg.

Mobiltelefonene virker ikke. Kjøp Operasjon Snøhvit fra Cappelendamm Noen stjeler den norske oljefondet mens rakettene går til værs på nyttårsaften. Ved slaget tolv på nyttårsaften går strømmen over hele Oslo.

RELATERTE BØKER