Læringsvansker

Læringsvansker En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,83 MB
FILNAVN
Læringsvansker.pdf
ISBN
4976415211327

BESKRIVELSE

Vi får stadig mer innsikt i hjernens utvikling hos barn og unge, og hvordan samspillet med miljøet virker inn på barn og unges utvikling. Disse innsiktene får konsekvenser for utformingen av pedagogikken. I denne vitenskapelige antologien presenteres viktige perspektiver på læringsvansker og utviklingsvansker. Boka tar for seg generell ferdighetsutvikling, læringsvansker hos barn og unge med atferdsvansker, språkutviklingsproblemer samt utvikling av leseferdigheter. Store utfordringer i norsk skole drøftes på grunnlag av forskningsresultater på disse områdene. Boka er særlig relevant for barnehagelærere, allmennlærere, kroppsøvingslærere, fysioterapeuter, PP-tjeneste og barnevernspedagoger, og for studenter som tar slik utdanning.

Åpenbart kan APD ofte forveksles med læringsvansker. Men faktisk kan APD også ofte forveksles med ADHD (hyperaktivitet / konsentra-sjons-svikt). Mellom to og tre prosent av barn i barne- og ungdomsskolen har lærevansker.

Anonym; 6 824 500 12 721 295 Kjønn: Ikke viktig · #1. Skrevet Juni 5, 2015 Senskader er ulike helseproblemer som tretthet, konsentrasjonsvansker, eller fordøyelsesplager som kan oppstå etter kreftbehandling.

RELATERTE BØKER