Himmelbrann

Himmelbrann - Jorunn Johansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
11,45 MB
FILNAVN
Himmelbrann.pdf
ISBN
5319002099195

BESKRIVELSE

Kjærligheten blomstrer for både Marna og Marina, og Peder fortsetter å lage bråk på gården. Men på et øyeblikk snur skjebnen, og det er kanskje ikke alltid så lett å skille venn fra fiende?Da hun så opp, sto han foran henne med brede ben og gliste. I hånden holdt han våpenet og siktet på henne. «Nå er det din tur!»«Denne serien er en litterær sjokolade!» Inger Monica Stornes, bokelsker

Spilletid: 05:23:28. Språk: Bokmål. Kjøp Himmelbrann fra Cappelendamm Kjærligheten blomstrer for både Marna og Marina, og Peder fortsetter å lage bråk på gården.

mars kommer HIMMELBRANN! Miniserien er på 8 bøker og starter i Tønsberg anno 1783. HIMMELBRANN er en historie full av dramatikk, tårer og latter, står det på forsiden av bok 1, og det kan de som allerede har lest første bok skrive under på: «Wow - for en bok! Kjøp 'Himmelbrann' av Aud Midtsund fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER