Hilsen til lengselen

Hilsen til lengselen - Vilde Bjerke | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vilde Bjerke
DIMENSJON
6,26 MB
FILNAVN
Hilsen til lengselen.pdf
ISBN
5831359716725

BESKRIVELSE

Vilde Bjerkes dikt er flotte, fantastiske, varme og vakre. Joda, hun har genene. Men hun står allikevel solid på egne ben i sin egen form. Hennes dikt veksler fra det følelsesmessig helt utrolig vakre, det kulturpolitisk engasjerende og refsende, det vakre beskrivende og hyllende, til det lekende og alltid elegante. Hun er også så tro i formen og rytmen at man føler et sus fra Welhaven, Øverland og Rolf Jacobsen.

Det er både det fysiske fraværet av kroppskontakten, men ikke minst er det fraværet av alle de aktivitetene i hverdagen som knytter en til den døde. De fleste I morgen, 8.

Eller dette diktet: BARE ET BARN Bare et barn kan lage en far og en mor Send en hilsen til ham eller henne - om det er venner, kjæresten, familie eller sjefen! Nyheter & aktuelt. Konkurranser.

RELATERTE BØKER