Guden for mareritt

Guden for mareritt - Paula Fox | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paula Fox
DIMENSJON
4,81 MB
FILNAVN
Guden for mareritt.pdf
ISBN
8921706992352

BESKRIVELSE

I 1941 forlét den 23 år gamle Helen Bynum heimen på landsbygda i delstaten New York for første gong. Ho har fått i oppdrag å hente heim tante Lulu, ei aldrande og fordrukken skodespelarinne i New Orleans.Ei ny verd opnar seg, eit liv fullt av lidenskap, eventyr, sex og kjærleik. Ho blir ein del av ein bohemsk, intellektuell vennegjeng i The French Quarter, og for første gong kjenner ho seg fri til å utforske kva som er mogleg i sitt eige liv. Andre verdskrigen og undertrykkinga av farga og homofile ligg som eit ubehageleg slør over forteljinga. I eit kapittel lagt seinare i tid, innser Helen at livet og omstenda var annleis enn ho kunne førestille seg. «Guden for mareritt» er ein roman frå New Orleans om vennskap, kjærleik, fordommar og svik.

Guden for mareritt Forfatter: Paula Fox Lån som lydbok. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2019 Lengde: 6 t.

I 1941 forlèt den 23 år gamle Helen Bynum heimen på landsbygda i delstaten New York for første gong. Pris: 328,-. innbundet, 2018.

RELATERTE BØKER