Frøya

Frøya - Hege Norman-Stormbringer | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hege Norman-Stormbringer
DIMENSJON
3,88 MB
FILNAVN
Frøya.pdf
ISBN
1436823079731

BESKRIVELSE

Ekte fotballfruer er ikke en bok om fotball, men om sjefer som klår, snørrete unger, utroskap og nye vennskap. Livet går sin halte gang, noen ganger er det helt på trynet, andre ganger er alt på stell - og vel så det. Frøya sliter med savnet etter en far, og hun er bitter på moren som ikke vil fortelle noe om ham. Men moren har hatt sine grunner. Frøya bestemmer seg for å reise ut i verden for å finne ut hva som egentlig skjedde med ham. Samtidig skjer det ting på hjemmebane som gjør det vanskelig å dra ... Elleve damer. Elleve liv. Og et helt fotballag av forelskelse, kjærlighet, utroskap, karriere, sykdom og vennskap. Finale er ellevte og siste bok om damene i Ekte fotballfruer.

Besøksadresse. Herredshuset. Sport 1 Frøya ble startet i 1998, da under navnet Triola AS.

Kulturbuss. Natteravn. Frøya kommunes vekst i rammetilskuddet fra 2019 til 2020 er 778 kroner per innbygger, og kommunen får derfor 0 kroner per innbygger gjennom inntektsgarantiordningen.

RELATERTE BØKER