Fordi det er bittert og fordi det er mitt hjerte

Fordi det er bittert og fordi det er mitt hjerte - Joyce Carol Oates | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joyce Carol Oates
DIMENSJON
6,7 MB
FILNAVN
Fordi det er bittert og fordi det er mitt hjerte.pdf
ISBN
4676874630781

BESKRIVELSE

En viktig roman om vold og kjærlighet fra en av USAs mest betydelige forfattere. Raseskillet står sterkt i 1950-årenes USA, og fører ofte til eksplosive episoder - også i den lille industribyen Hammond i staten New York, der den hvite jenta Iris Courtney og det svarte basketballtalentet Jinx Fairchild vokser opp. En sen kveld, i forsøket på å beskytte Iris mot et overfall, dreper Jinx en hvit mann - med Iris som eneste vitne. Den tragiske hendelsen knytter et hemmelig bånd mellom de to, som bygger på like deler tiltrekning, frykt og skam. Det vil følge dem gjennom livet og endre den veien de velger å gå. Fordi det er bittert og fordi det er mitt hjerte er blitt kalt et mesterverk innen den realistiske samtidslitteraturen, og er en av de aller beste fra Joyce Carol Oates' rikholdige rekke med romaner.

Kjøp boken Fordi det er bittert og fordi det er mitt hjerte av Joyce Carol Oates (ISBN 9788253038544) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Fordi det er bittert og fordi det er mitt hjerte er blitt kalt et mesterverk innen den realistiske samtidslitteraturen, og er en av de aller beste fra Joyce Carol Oates' rikholdige rekke med romaner. Fordi det er bittert og fordi det er mitt hjerte Joyce Carol Oates ; Tone Formo (Oversetter) En viktig roman om vold og kjærlighet fra en av USAs mest betydelige forfattere. Pris: 302,-. innbundet, 2015.

RELATERTE BØKER