Følelsen av hva som skjer

Følelsen av hva som skjer - Antonio R. Damasio | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Antonio R. Damasio
DIMENSJON
11,35 MB
FILNAVN
Følelsen av hva som skjer.pdf
ISBN
7055992412039

BESKRIVELSE

Gjennom en rekke eksempler fra nevrologien, dvs. pasienter med en eller annen lokaliserbar hjernesvikt, argumenterer forfatteren for eksistensen av to bevissthetsdimensjoner, en "kjernebevissthet" og en "autobiografisk bevissthet", at disse er knyttet til bestemte kjernestrukturer, at selvets bestandighet er knyttet til kroppens indre selvregulering og at bevisstheten er den evolusjonsutviklede funksjon som tillater organismen å forholde seg på en sofistikert måte til hva omverdenen gjør med en. Leseren blir gjennom hele boken oppdatert med hensyn til en del nyere kunnskap om hjernen og dens funksjoner. Har register.

Verden må få vite hva som skjer. Hva er det som gjør at det roter seg til? Vi har altså relativt få «grunnfølelser», men så roter det seg til følelsesmessig hele tiden for oss mennesker. Hva skjer? Noen ganger er følelsene vi bærer gamle, fastlåste og ubearbeidede følelser som ikke gir oss god informasjon om behovene våre i dag - fordi de hører fortiden til. Vi vet hva som skjer i Oslo! Stor kalender med arrangement: konserter, teater, festival, show, marked, opera, sport og mye mer. Ærfugl dør, torsk og blåskjell forsvinner og nye arter tar over.

Når følelsene tror noe viktig skjer, så kommer de til deg som alarmer. STERKE FØLELSER: Vi gjør vi gjerne alt vi kan for unngå overveldende ubehag. Unngåelse fungerer som en motor i flere psykiske lidelser.

RELATERTE BØKER