Evidensbasert praksis i arbeidet med barn og unge

Evidensbasert praksis i arbeidet med barn og unge - Terje Ogden | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Ogden
DIMENSJON
8,46 MB
FILNAVN
Evidensbasert praksis i arbeidet med barn og unge.pdf
ISBN
3982766454822

BESKRIVELSE

Evidensbasert praksis handler om forskningsbaserte tiltak rettet mot et bredt spekter av barne- og ungdomsproblemer. Evidensbasert praksis.er et aktuelt begrep for skole og undervisning, og har fått gjennomslag og innpass på fagområder som psykologi, pedagogikk og sosialt arbeid. Samtidig knytter det seg usikkerhet til hva evidensbasert praksis står for, og tilnærmingen har vært omdiskutert i Norge så vel som internasjonalt.Terje Ogden gir her en bred innføring i temaet og drøfter hvilke muligheter og utfordringer slik praksis innebærer.. Sentralt i evidensdebatten står spørsmålet om hva praksis skal inneholde, og hvor tett forholdet mellom forskning og praksis bør være. Et annet viktig tema, som har fått bred omtale i boka er implementering, hvordan forskningskunnskap skal anvendes slik at tiltak lykkes i praksis.

Evidensbasert praksis handler om forskningsbaserte tiltak mot et bredt spekter av barne- og ungdomsproblemer. Det er et aktuelt begrep for skole og undervisning.

Den vanligste forståelsen av kunnskapsbasert praksis/evidensbasert praksis er at kunnskap fra forskning integreres med praktikeres erfaringsbaserte kunnskap og brukernes ønsker og behov (Sackett, Rosenberg, Gray, Haynes ... Evidensbasert praksis i arbeidet med barn og unge av Terje Ogden heftet, ... Evidensbasert praksis i arbeidet med barn og unge 432,- e-bok.

RELATERTE BØKER