En fiende i hus

En fiende i hus - Jorunn Johansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
5,75 MB
FILNAVN
En fiende i hus.pdf
ISBN
6036606799843

BESKRIVELSE

Den mystiske mannen som ligner Albert Johansen, dukker opp hver gang Marina og Marna er på festningen. Vil han dem noe? Marina forsøker å få Petra til å trives i bygda, og Serena må huse sine søstre igjen. Lite aner de at de begge har fått en fiende i hus ... Petra tenkte kun på hvor kjekk Karolius var, på at han hadde satt hjertet hennes i brann. Hun var gått trøtt av Ola og hans ekteskap med Marina ... trøtt av skuespill og advarsler ... trøtt av alt som ... alt som Ola holdt på med ...

Hun var gått trøtt av Ola og hans ... Den mystiske mannen som ligner Albert Johansen, dukker opp hver gang Marina og Marna er på festningen. Vil han dem noe? Marina forsøker å få Petra til å trives i bygda, og Serena må huse sine søstre igjen.

Handlingen er lagt til en kystby i Sør-Norge som er kjent for sin helsebringende badeanstalt. I hovedrollene: Gisle Straume (Doktor Tomas Stockmann), Elsa Lystad (Fru Stockmann), Unni Evjen (Petra), Knut M.

RELATERTE BØKER