Den rasende horden

Den rasende horden - Fred Vargas | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fred Vargas
DIMENSJON
5,43 MB
FILNAVN
Den rasende horden.pdf
ISBN
2470132045723

BESKRIVELSE

Atter er en gang blir førstebetjent Adamsberg konfrontert med en sak som tilsynelatende har dype røtter i historien og mytene. I en liten normannisk landsby har det forgått et drap. I den samme landsbyen lever minnet om fyrsten Hellequin og hans såkalte rasende horde. Historien vil ha det til at de en gang herjet landsbyen og drepte flere forbrytere som ikke var blitt straffet av myndighetene. Nå har noen igjen fått syn på denne horden. Myten er ikke død. Det er mange som går rundt med dårlig samvittighet. Og enten det er Den rasende horden eller en lokal hevner som er på ferde, så sprer redselen seg som ild i tørt gress.Mens stadig flere av Adamsbergs folk blir engasjert i landsbymordet, må Adamsberg forholde seg til en ung kjenning i Paris. Han har hatt det med å sette fyr på biler. Det er bare det at denne gangen satt det noen i bilen ...

Hovedstaden er Orgrimmar i Durotar. De har også leire i Barrens, Ashenvale, Stranglethorn Vale, Arathi Highlands, Badlands, Swamp of Sorrows and Azshara.

I en liten normannisk landsby har det forgått et drap. I den samme landsbyen lever minnet om fyrsten Hellequin og hans såkalte rasende horde. Kjøp Den rasende horden fra Bokklubber Atter er en gang blir førstebetjent Adamsberg konfrontert med en sak som tilsynelatende har dype røtter i historien og mytene.

RELATERTE BØKER