Bokmålsordliste

Bokmålsordliste - Håvard Hjulstad, Lars Sødal | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håvard Hjulstad, Lars Sødal
DIMENSJON
3,54 MB
FILNAVN
Bokmålsordliste.pdf
ISBN
2155904369450

BESKRIVELSE

Ordlista er nyutvikla av forfattarar som har lang erfaring både frå skoleverket og frå arbeid med ordboker. Bokmålsordliste svarar til Alf Helleviks Nynorsk ordliste. Helleviks "gule ordliste" har vore ein bestseljar blant fleire generasjonar skoleelevar. Bokmålsordliste er eit like sjølvsagt førsteval for norske skoleelevar og studentar.- Bokmålsordliste inneheld blant anna- ca. 27 000 oppslagsord- fulle bøyingsformer- ei stor mengd ordforklaringar, synonym og eksempel- tilleggsopplysingar som er sette opp i lett leselege som artiklar- grammatikkdelVi har laga eit gratis undervisningsopplegg knytt til bruken av ordlista. Ta kontakt dersom du vil at vi skal sende deg eit eksemplar:[email protected]

Vi har også synonym til gud, skapning og hinduistisk gud. Norsk Ordbok er ei ordbok over det nynorske skriftspråket og dei norske dialektane som vart utarbeidd ved Universitetet i Oslo 1939-2016. Ordboka vart utgitt i trykt form av Det Norske Samlaget, finansiert av Kulturdepartementet og Universitetet i Oslo.

Ordboka vart utgitt i trykt form av Det Norske Samlaget, finansiert av Kulturdepartementet og Universitetet i Oslo. Ordboka er i tolv band og er den første vitskaplege ordboka som dokumenterer norsk språk.

RELATERTE BØKER