Boblevulkanen

Boblevulkanen - Rosie Banks | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rosie Banks
DIMENSJON
7,75 MB
FILNAVN
Boblevulkanen.pdf
ISBN
3174669356336

BESKRIVELSE

Onde dronning Gemen slår tilbake! Den første av seks nye fortellinger i den populære serien om Det hemmelige riket!Da Ella, Sofie og Jasmin møtes etter sommerferien, har det hemmelige skrinet for en gangs skyld en hyggelig melding: Kong Lystig inviterer til vårball for å feire at Det hemmelige riket ble reddet. Som alltid arrangerer kongen en fantastisk fest, men snart står de tre jentene overfor sitt livs største utfordring: Dronning Gemen er tilbake, ondere enn noen gang, og hun klarer å lure kong Lystig til å spise en gift som vil forvandle ham til en stinkpadde. Og hvis ikke Sofie, Ella og Jasmin kan samle inn de sjeldne ingrediensene som feen Annabell trenger for å lage en motgift, kan ingen stanse forvandlingen og forhindre at Gemen får all makt i Det hemmelige riket. Den første ingrediensen er vokskake fra boblebiene, men det er ingen som vet hvor de bor. Dette blir vanskelig - og giften har allerede begynt å virke. Bøkene i Secret Kingdom-serien kan leses enkeltstående, men får selvsagt en ekstra dimensjon når man leser dem i rekkefølge.

Sjekk beholdning - klikk og hent i din Norli-bokhandel. Norli ble kåret til Norges beste bokhandlerkjede i Norsk kundebarometer 2019. Få Boblevulkanen af Rosie Banks som bog på dansk - 9788762722125 - Bøger rummer alle sider af livet.

Rosie Banks; Kari Engen (Oversetter) Serie: Secret Kingdom 7. Onde dronning Gemen slår tilbake! Den første av seks nye fortellinger i den populære serien om Det hemmelige riket! Da Ella ... Kjøp 'Boblevulkanen, det hemmelige riket' av Rosie Banks fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER