Blå fugl

Blå fugl - Karen Selma Mariendal | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karen Selma Mariendal
DIMENSJON
8,18 MB
FILNAVN
Blå fugl.pdf
ISBN
4453936187776

BESKRIVELSE

Naturen, havet, livet og døden er sentrale tema i denne diktsamlingen, som kjennetegnes av livsglede og musikalitet. Skulder ved skulder rugger eviggrønne graner fra side til side I et nordlig pust brer en blå sky seg varlig som en vinge over den krumme åsryggen Karen Selma Mariendal (f. 1962 på Gjøvik) er cand. philol. med hovedfag i tysk og arbeider som lektor. Hun er gift, har en datter og en sønn og bor i Oslo. Hun har hatt lange utenlandsopphold. Blå fugl er hennes første diktsamling.

Blåmeis er vanlig i lavlandet nord til Finnmark. Den er lett gjenkjennelig med den lyseblå fargen på hodet, vingene og stjerten, og på hvite kinn med blåsvart stripe gjennom øyet.

fugl består av 1 vokal og 3 konsonanter. Få kryssordhjelp med kryssordkjempen. Kontaktinformasjon for Blå Fugl AS Sandvika, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Fuglen er rødlig i fargen, med blå fjær på vingene.

RELATERTE BØKER