Barndom 80-tallet

Barndom 80-tallet - Kristin von Hirsch | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin von Hirsch
DIMENSJON
8,55 MB
FILNAVN
Barndom 80-tallet.pdf
ISBN
6980054563109

BESKRIVELSE

Kan du fornemme lukten av duggfersk Play-Doh? Hva med eimen av nykreppet hår? Eller en nyåpnet Shake? Har du ønsket deg et trappetroll? Eller drukket brus fra en vaskekte Soda Stream-maskin? Sovnet i en saccosekk? Da er du ganske sikkert et barn av 80-tallet. Barndom 80-tallet er et visuelt og mentalt dykk i barndommen din. Den er proppfull av bilder og minner rundt temaer som vaner, lek, mat, idoler, mote, mediehverdag og verdensforståelse - alt det som gjør deg og dine jevnaldrende til en generasjon. Den er en av fire rikt illustrerte bøker i en serie om oppvekst på 50-, 60-, 70- og 80-tallet. Odd Børretzen introduserer hvert tiår, og i denne boka bidrar Kari Bu og Noman Mubashir med sine personlige tidsbilder.

Den er en av fire rikt illustrerte bøker i en serie om oppvekst på 50-, 60-, 70- og 80-tallet. Husker du disse lekene fra barndommen? Se listen med de mest populære lekene fra 80- og 90-tallet. Av Lovise ...

Skateboard, Grandiosa, leker og Barne-TV: Test kunnskapene dine om barndom i 1980-årene i vår quiz. Boka er et visuelt og mentalt dykk i barndommen på 80-tallet. Den inneholder bilder og minner rundt temaer som vaner, lek, mat, idoler, mote, mediehverdag og verdensforståelse. Grensene mellom barndom og voksenliv varierer i forskjellige kulturer, opp gjennom historien og innen ulike fag som jus, psykologi, medisin og sosiologi.Ifølge FNs barnekonvensjons artikkel 1 og internasjonal rett er alle mennesker under 18 år barn i juridisk sammenheng.

RELATERTE BØKER