Barnas quiz

Barnas quiz En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,35 MB
FILNAVN
Barnas quiz.pdf
ISBN
9310536523250

BESKRIVELSE

BARNAS QUIZ 800 spørsmål for barn i alle aldre.Barnas quiz er en spørrebok for barn i alle aldre. Alle 800 spørsmål har svaralternativer slik at de minste barna også kan delta. Hvilken farge har en flamingo? I hvilken by står Eiffeltårnet? Hva heter faren til Linus i Svingen?Alt dette og litt til får du svar på i boken! God quizkamp!

Men å finne på gode spørsmål og svar som passer til barnas alder, er både tidkrevende og vanskelig. Vi har derfor laget 5 forskjellige quizer for barn tilpasset forskjellige aldersgrupper: Quiz for barn 4-5 år, quiz for barn 6-7 år, quiz for barn 8-9 år, quiz for barn 10-11 år og quiz for barn ... Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Om dette spillet: Hva vet du om 17.

Se flere bøker fra Geir Tunby. Quiz - Barnas bokpris. Her kan du prøve deg i quiz-spørsmål om alle de seks nominerte bøkene.

RELATERTE BØKER