Ved tro alene

Ved tro alene - Martin Luther | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Luther
DIMENSJON
8,92 MB
FILNAVN
Ved tro alene.pdf
ISBN
4736191354336

BESKRIVELSE

Direkte og aktuelle tekster av Martin Luther, mannen som formet våre evangeliske kirkers læregrunnlag. I arbeidet med "Ved tro alene" samlet amerikanske Jim Galvin, som arbeider med opplæring og rådgiving, et team teologer til å redigere sentrale Luther-tekster ned til et andaktsbokutsnitt. Resultatet ble en samling sant bibelske andakter som berører moderne menneskers liv.

Noe av grunnen til at dette ble viktig for Luther er at Bibelen gir et vitnesbyrd om seg selv av å være Guds ord. Det henvises ofte til 2.

Han skal en da kunne samtale med, og hvis vi kan vise til at vi har gjort mer godt enn ondt, kommer vi til å slippe inn gjennom Himmelporten. Ef 1:3-14 er et skoleeksempel på hvordan dette kan utfoldes i Skriften selv. Viktig er det i forlengelsen av dette å understreke de andre «alene» her: Skriftens sentrale budskap dreier seg om vårt gudsforhold og der er rettferdiggjørelsen av nåde alene ved tro alene for Kristi skyld alene selve kjernepunktet. Pris: 241,-.

RELATERTE BØKER