Turisme

Turisme Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,49 MB
FILNAVN
Turisme.pdf
ISBN
9034196433761

BESKRIVELSE

Fagboken som gir et innblikk i grunnleggende krefter som påvirker global turisme.Boken klarlegger vesentlige spørsmål knyttet til hvordan man kan forstå turisme som et komplisert samfunnsfelt. Andretemaer som tas opp, er turisme og bærekraftig utvikling, konflikter i reiselivet, forholdet mellom verter og gjester, turismens sosiokulturelle konsekvenser samt sentrale miljøutfordringer. Videre berøres aspekter knyttet til globalisering og det postmoderne.Turisme: Globale utfordringer er en fascinerende introduksjon til et stort og internasjonalt kunnskapsfelt og gir et nytt og leservennlig overblikk fra et nordisk ståsted. Verket er relevant for studenter, næringsutøvere, planleggere, kulturforvaltere og andre med faglig interesse for turisme og reiseliv.

Beste familiehoteller i Frøya Forretningshoteller i Frøya Romantiske hoteller i Frøya Ferieresorter med spa i Frøya Beach Hotel Frøya. Turisme kan både omfatte rene rekreationsrejser og oplevelsesrejser. Ordet kan bruges nedsættende, især om masseturismen.

T Turistmål i Argentina‎ (2 K) ... Storkontroll innen turisme og bygg: 200 personer kontrollert 45 bedrifter innenfor turisme og bygg og anlegg har vært gjenstand for tverretatlig kontroll. Facebook Hvert år publiserer Innovasjon Norge Nøkkeltall for norsk turisme.

RELATERTE BØKER