Stolt historie fra en støvete perm

Stolt historie fra en støvete perm - Harald Layton | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Layton
DIMENSJON
12,42 MB
FILNAVN
Stolt historie fra en støvete perm.pdf
ISBN
5645337317660

BESKRIVELSE

To unge gutter treffer hverandre i friminuttene på Nord-Gratangen skole på slutten av 1960-årene. Begge bor i Gratangen. Felles for de to er at de er svært glade i sport, spesielt fotball. Skoleidretten deres er derfor høyt prioritert. De bruker alle friminuttene og det meste av fritida til å dyrke den hellige lærkula, sommer som vinter, og de har fotballguder og -legender å se opp til som dagens unge kan misunne dem. Fotballen var en av de store gledene for de fleste gutter på den tida. Det var også en tid da vi slapp det stresset og presset som mange barn og unge opplever i dag. Da 60-årene nærmet seg slutten, begynte det også å nærme seg teppefall for The Beatles. Men det fantes også en femte beatle: Han hadde langt, sort hår og skjegg, og han var en magiker med lærkula. Han var høyt elsket av jentene, hatet av andre, men beundret av de fleste. Kanskje var han den største verden noen gang har sett? George var simply the Best.

- Folk blir ekstra irritable. Calimaen påvirker hvordan folk ... Bjørnen var med de polske soldatene under invasjonen og tok også del i kampene i Italia.Bjørnen var med i kampene ved Monte Cassino i Italia i perioden 17.

er Zamoskvoretsje en stolt overlevende fra før revolusjonen. ...

RELATERTE BØKER