Professoren i buret

Professoren i buret - Jonathan Gottschall | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonathan Gottschall
DIMENSJON
5,37 MB
FILNAVN
Professoren i buret.pdf
ISBN
3340508607841

BESKRIVELSE

Idet et MMA (Mixed Martial Arts)-treningssenter flytter inn over gata for kontoret hans, ser engelskprofessoren Jonathan Gottschall en mulighet, og en utfordring. Han nærmer seg førti, er i dårlig form, kjeder seg i jobben, og merker at han oftere og oftere kjenner suget fra aktiviteten over gata. Samtidig er han livredd. Til slutt tar han motet til seg og begynner å trene seg opp til en ordentlig cage fight.Han sloss ikke bare for å utfordre seg selv, men også for å få svar på spørsmål som har fascinert ham lenge: Hvorfor sloss menn? Og hvorfor liker såpass mange tilsynelatende skikkelige mennesker å se på?I Professoren i buret gir Gottschall, og hans smått utrolige reise fra universitetsauditorium til kampburet, oss nye og spennende innsikter i voldens historie og de tilhørende vitenskaper. Dette er en bok om maskulinitet og mot og de innsiktene man kan tilegne seg ved å få en på trynet.

... er et stort og ambisiøst prosjekt har som mål å få robotene ut av buret.

... Noen steder står kattene i et bur hele tiden, andre steder får de gå ute en viss tid hver dag i en større avdeling eller i en utendørs innhegning. Søkeresultater for Hånden i buret - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER