Pengemannen

Pengemannen - Anne Holt | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Holt
DIMENSJON
4,28 MB
FILNAVN
Pengemannen.pdf
ISBN
2719443159576

BESKRIVELSE

Siste søndag i advent driver et lik mot land ved Aker brygge. Det viser seg å være en 17 år gammel kurdisk asylsøker. Julaften blir biskopen i Bjørgvin knivdrept på en åpen, øde gate. Kripos-etterforsker Yngvar Stubø bistår Hordaland politidistrikt i etterforskningen. Men kriminologen Inger Johanne Vik er den som ser sammenhengen mellom disse drapene og flere andre mystiske dødsfall. Dette er den fjerde boken om Vik og Stubø.

På upåklagelig vis nøster hun opp alle løser tråder, og leseren sitter igjen med en lettelsens sukk over at verdensordenen gjenvinner sine vante former. Men Pengemannen er også skremmende langt utover det lettbente underholdningsaspektet. Anne Holt (født 16.

Kripos ... Anne Holt er en norsk forfatter, politiker, jurist og journalist. Hun var justisminister i Thorbjørn Jaglands kortvarige Arbeiderparti-regjering (1996-1997).

RELATERTE BØKER