Pedagogikk 8.-13. trinn

Pedagogikk 8.-13. trinn Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,23 MB
FILNAVN
Pedagogikk 8.-13. trinn.pdf
ISBN
4506253978282

BESKRIVELSE

Lærerens oppgave er å fremme elevenes danning og læring, sosiale mestring og selvstendighet ved å legge til rette for og lede deres læring. Læreryrket er mangfoldig og krevende, interessant og engasjerende. Yrket har stor betydning for den oppvoksende slekt og for framtidas samfunn.Pedagogikk 8.-13. trinn har to deler. Del 1 Læreren og samfunnetbestår av 9 kapitler. De tar opp samspillet mellom skole, samfunnsutvikling, opplæringens verdigrunnlag og fagutøvelse.Del 2 Læreren og eleven/lærlingen har 14 kapitler. Her rettes søkelyset mot den daglige opplæringen i klasserom og verksted.De fagfellevurderte artiklene fra ledende fagfolk og forskere presenterer ny, relevant forskning som belyser temaet i de ulike kapitlene, og forfatterne setter denne forskningen inn i en praktisk skolesammenheng. Artiklene er valgt ut for å møte kravene i det nyeste rammeverket for lærerutdanningene for ungdomstrinnet og videregående opplæring. Dette gjør boka interessant og aktuell for studenter i lærerutdanning, lærere i skolen, lærerutdannere og forskere.. .

2 Forord Nasjonalt råd for lærerutdanning (NRLU) har siden 2014 hatt ansvar for å revidere og utvikle nasjonale retningslinjer for lærerutdanningene i Norge. ...

Yrket har stor betydning for den oppvoksende slekt og for framtidas samfunn. Pedagogikk 8.-13.

RELATERTE BØKER