Gå dit hvor hjertet fører deg

Gå dit hvor hjertet fører deg - Susanna Tamaro | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susanna Tamaro
DIMENSJON
9,85 MB
FILNAVN
Gå dit hvor hjertet fører deg.pdf
ISBN
9625885933634

BESKRIVELSE

En uforglemmelig generasjonsroman om livsvisdom, om de valgene vi tar og om å ha mot til å følge hjertet sitt. «... for å være sterk må man elske seg selv; for å elske seg selv må man kjenne seg selv til bunns, vite alt om seg selv, endog de skjulte tingene, de som det er vanskeligst å godta.». Hun har ødelagt tre liv med én løgn. Nå er hun gammel og skal snart skal dø, men først må hun få fortalt barnebarnet og seg selv hvorfor alt ble som det ble. Gjennom sine rørende refleksjoner rundt livet hun har levd, forteller hun om glede og sorg, anger og livsbegjær. Brevene vil aldri bli sendt, men en gang vil kanskje den unge jenta finne dem og forstå, slik at ikke også hun begår de samme skjebnesvangre feilene som moren og mormoren. En av de mest leste og omtalte bøkene fra Italia - solgt i 15 millioner eksemplarer. Gå dit hvor hjertet fører deg er en liten roman som etterlater store spor - og for det er den elsket av generasjoner.

Specs: Pocket, Susanna Tamaro, Bokmål,... Kjøp Gå dit hvor hjertet fører deg fra Norske serier En uforglemmelig generasjonsroman om livsvisdom, om de valgene vi tar og om å ha mot til å følge hjertet sitt. «...

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Gå dit hvor hjertet fører deg av Susanna Tamaro (ISBN 9788205508651) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER